• Politik Terkini

    Wednesday, May 29, 2013

    BAN ReviewBlog - Banner Baru Yang Di Sponsored Oleh Blogger Comel

    First posting hari ni, aku ucapkan ribuan terima kasih kepada dilladoodledat yang suka melukis gambar kartun yang awesome pada pandangan aku. Apa kata ko buat komik yang sangat awesome yang boleh mengalahkan ayamdanbabi.

    Banner yang diberikan aku ada edit skit, aku letak sponsored by dilladoodledat. Sejarah pembikininan ni, aku komen pada satu kartun yang dibuat oleh doodle dan saja request buat banner. Tengok-tengok dapat satu banner yang cun. Stylo gila. Sape yang nak request pi la mintaq kat dilla.
    Owner Blog yang sponsored banner kat aku.
    Ni lah banner yang di hadiahkan. aku edit skit letak sponsored by.
    Ni ada satu gambar yg look so gay, dlm pembikinan aku nk buat banner. hahaha. Gambar juga di sponsored, aku edit skit je. Jangan marah naaa

    19 comments:

    1. Dilla comel, admin ni gay. mari kita berkenalan dua.

      ReplyDelete
      Replies
      1. berkenalan dua ? apa tu

        Delete
      2. anon tu nak berkenalan dgn dilla je, admin jgn kacau daun... tu la maksud anon lol

        btw banner itu sgt kewl XD

        Delete
      3. plain13 ada hati nak cucuk jarum ke?

        Delete
    2. wah...cute header!! pinjam boleh..

      ReplyDelete
    3. ayamdanbab1 tu pro bn ka? atau memang komik dia perli semua org???

      ReplyDelete
      Replies
      1. ayam dan babi tu binatang. mana ada pro pr ke pro bn. tu pn xtau ke

        Delete
    4. Replies
      1. smoga prkataan 'banner' tu bole dignti dgn 'bini' suatu hari nati...ehewhewhew

        Delete
    5. haha ayam dan babi is legend ,hands down . pelukis die randi rahman tu dulu is one of my fren and he is freaking awesome dlm bab melukis2 ni especially gune paint n mousee.

      btw thanks for this posting haha . im glad u loike it dude . ;)

      ReplyDelete
      Replies
      1. btw ur banner look pixelated , nnt i bg yg file besar sikit . :)

        Delete
      2. https://www.dropbox.com/s/cr4jexz0a3ds1k9/ed.png

        yg ni 3.5 mb besar , sure x pixelate

        Delete
      3. TQ Dilla. pagi tadi nk cepat. haha. tak sempat nk setting semua. hehe. nanti upload semula.

        Delete