• Politik Terkini

    Friday, June 21, 2013

    BAN Geek - Instagram Video Yang Mungkin Sharifah Sakinah Guna

    Jika sebelum ni, ramai menggunakan instagram untuk mengambil gambil dan edit secara mudah supaya lebih nampak elegant dan cantik. Malah mereka yang rupanya sedikit tidak comel, boleh bertukar menjadi princess of instag. Now, insta hadir dengan instgram video yang pasti memberi suntingan video yang menarik.  Keek mungkin akan disisihkan secara paksa rela lepas ni.

    Aku menunggu video sharifah sakinah versi instagram pertama. Now available for android user and apple user.

    6 comments:

    1. sah minah tu akan masuk port buat video.

      ReplyDelete
    2. mmg minah tu akan buat video lagi dasyat lepas ni. bird bird spender merah

      ReplyDelete
    3. tu hanya available utk android 4.1 ke ats je. lepas ni baru dia akan implement untuk semua android.

      ReplyDelete
    4. siapa tun mahathir?

      ReplyDelete
    5. tepon cikai..tak boleh nak berinstavid :P

      ReplyDelete