BAN Senggama Minda - Baju Yang Mampu Menaikkan Nafsu Makan

Sebenarnya baju yang kita pakai bukan saja menunjukkan mood atau perasaan kita pada hari tersebut, tapi boleh memberi kesan minda dibawah sedar manusia disekitar kita. Samada dia akan menjadi lebih cenderung positif atau negatif. Sebab tu, warna dan pengcahayaan menjadi satu dinamik yang mampu mengubah daya persepsi manusia.

Dengan itu, pilihlah corak baju pada hari raya ini mengikut kesesuaian tempat yang kita akan pergi. Jangan mengbangangkan diri dengan bertudung berlutsinarkan g-string!


BAN Senggama Minda - Baju Yang Mampu Menaikkan Nafsu Makan BAN Senggama Minda - Baju Yang Mampu Menaikkan Nafsu Makan Reviewed by BANkami Blog on June 22, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. yg last tu, kalau pompuan pakai kt beach. rasa nk gigit je.

    ReplyDelete
  2. oh tiba2 aku rasa nak berak. byk sangat makan.

    ReplyDelete
  3. tengok org pakai baju gini. kang terus gigit je orang tu. hahaha

    lovingwantie.blogspot.com/2013/06/menang-rm3500-melalui-ga-lambang.html

    ReplyDelete
  4. ish ish ish~ mane ade sosej besar macam tu~ >_<

    ReplyDelete

Powered by Blogger.