• Politik Terkini

    Monday, September 15, 2014

    BAN Automotive - Proton Iriz Yang Dipandu Tun Mahathir.

    Ikutkan dalam 10 hari lagi kot...Pelancaran baru kereta proton baru... Dah tersebar nama yang bakal dikeluarkan proton iriz.. And now Tun Mahathir sendiri leaked dengan memandu proton terbaru tersebut.. Nampak macam sangat compatible... Tak tau lagi harga dia macam mana... Compare to Axia... Aku rasa session ni perodua dah tak dapat dominan untuk kereta kompak kecil ni...

    Soal tin biskut tin susu tin bagai semua.. Semua tu korang tanya duit poket sendiri.. Nak yang besi kereta kebal.. Sediakan wang lebih.. Rasa poket mampu untuk tin susu tin milo... Beli yang termampu. Asalkan tak terbeban nak bayar monthly...


    (paultan)

    12 comments:

    1. sporty je nampak...

      ReplyDelete
    2. proton ni zman era anwar dgn mahathir kan.

      ReplyDelete
    3. siapa penasihat proton? masa mukriz jd MB dia tukar sume kete kerajaan dgn proton abru...sapa dpt untong? hihi.masyuuuuukkkkkkkkkkkkkkk..........bukan nk kondem proton sbb aku sendiri pakai proton, mslhnya mmg byk terutama power window, wiring and bla bla bla.....

      ReplyDelete
      Replies
      1. tak payah byk ckp la woi.. rasa mampu tukar jela beli kereta lain.. kondem proton tapi pakai proton.. dah anak beranak dia jadi CEO bagai.. nak suh amik ko ke jadi salah sorang board management... terasa idea ko banyak ke?

        Delete
    4. nampak menarik jugak ni, tapi iras2 myvi pun ada...

      ReplyDelete
    5. Kesemua yg kondem proton.bagi chance lah. Model ini kesemuanya adalah baru. Saya percaya bahawa semua masallah lama takkan jadi lagi.hope proton will not let us down.HIDUP PROTON

      ReplyDelete
    6. Power window problem xbole buka ke,hal kecik tu,aku ingat pintu xbole buka...

      ReplyDelete
    7. Apasal kereta ni kecik sangat, belum apa-apa dah lowered! harga pulak mahal giler, kereta kecik ketot macam ni harga RM 18,000 patutnya. kalau mahal dari ni, sumpah aku tak beli.

      ReplyDelete
    8. mana dapat 18, RM 25,000, harga berpatutan tu!

      ReplyDelete
    9. Final amendments to US Commerce Department data released on cheap jordans the 23rd, the third quarter of this uggs outlet year, wholesale jordan shoes US real GDP grew at an annual rate of 5%, higher christian louboutin than the previous estimate of 3.9 percent. This Cheap Louis Vuitton Handbags is the fastest since the christian louboutin shoes third quarter of 2003 the growth rate of Christian Louboutin Daffodile the US economy over the same period of history, much higher than cheap nike jordan shoes generally expected by scientists previously.Analysis Bags Louis Vuitton of Three-quarter US economic growth christian louboutin remise 50% reasons, first by pulling a strong personal and business consumer spending. uggs on sale The Discount Louis Vuitton third quarter of this Air Jordan 11 Gamma Blue year, discount christian louboutin US consumer spending grew at an annual ugg australia rate of 3.2%, the most since the ugg pas cher fourth discount nike jordans quarter of 2013 the fastest. Second, third-quarter US corporate fixed investment grew by 8.9%.The second quarter of ugg boots 2014 the US Discount LV Handbags economy grew at an annual rate of 4.6%. Affected by cold weather in the first quarter of the US economy declined at an annual rate of 2.1%. Economists expect the pace of the US ugg economy in the fourth quarter Christian Louboutin Bois Dore of Cheap LV Handbags this cheap christian louboutin year has slowed, expected annual rate of growth of ugg soldes around 2.5%.

      ReplyDelete
    10. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete