BAN DUMB ~ Fesyen Islam Versi Tenaga Batin

Versi penyejuk hati lelaki sentiasa ada ditayangkan. Sebab tu kes rogol semakin bertambah. Tetapi lelaki juga disalahkan. Bagaimana pula kalau perempuan menggoda dari sudut kerohanian. Tambahan lagi, si jejaka baru saja pekena kopi tongkat ali kaw power root. Berdenyutttt bila tengok bebbbb.

Aku kuat iman, kepala hotak hang. Kalau dah terpampan tersembul kat depan mata. Berapa kerat sangat yang mampu tolehkan mata. Segelintir jer. Kalau tak, tak terjadinya kes ustaz rogol. Nak berfesyen bleh, tapi tak payah la nak tunjuk keislaman dalam berfesyen. Islam takder ajar fesyen naikkan berahi. Bangang kekal abadi.


Info : Gplus
BAN DUMB ~ Fesyen Islam Versi Tenaga Batin BAN DUMB ~ Fesyen Islam Versi Tenaga Batin Reviewed by BANkami Blog on February 23, 2013 Rating: 5

12 comments:

  1. Tiba2 nafsu aku membuak.

    ReplyDelete
  2. Bila lelaki rogol, jgn slhkn lelaki. ker diaorg saja nk tunjuk kaki gendut tu.

    ReplyDelete
  3. CS,
    Blog anda telah pun dipautkan ke bloglist saya, tq... http://shalehudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. agaknya mek mek tu tak pernah kenal apa itu 'kain dalam' or long petticoat... kesian... tiang goal gendut akhirnya dipertontonkan for free...

    ReplyDelete
  5. hahaha.. yg pakai kain pelikat dah angkat2 kain dia.. XD

    ReplyDelete
  6. Bagi ler isu2 yg power skit...letih nak baca isu2 lembik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu isu penaik nafsu

      Delete
  7. ni acara... ucapara..
    majlis apa kenamanya nie..?
    di mananya nie..?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.