BAN FlightShit ~ Lelaki China Bertukar Menjadi Hulk Selepas...

Menunggu flight memang menguji minda. Bukan setakat flight jer, tapi pengangkutan awam yang lain juga. Di malaysia flight delay adalah menjadi satu kebiasaan. Terutama airasiuuuu. Tetapi rakyat malaysia tidak seganas di china. Dimana seorang lelaki yang dikatakan CPPCC committee members of Shizong telah mengamuk berikutan beliau terlepas flight.

Dikatakan mamat ni telah terlepas flight sebelumnya kerana sedang breakfast. Lepas tu dia signing flight baru, then terlepas lagi sebab tak dgr announcmnt. Secara tak langsung, kepala otak terus bengang dan mengamuk tak tentu pasal. Orang besar mengamuk, staff balaci mana berani sekat. Cuba kalau orang biasa, aku rasa dah konfem kena tibai pak guard. Itulah kuasa hari ini. Saksikan video amukan hebat commitee.

info : beijingcream
BAN FlightShit ~ Lelaki China Bertukar Menjadi Hulk Selepas... BAN FlightShit ~ Lelaki China Bertukar Menjadi Hulk Selepas... Reviewed by BANkami Blog on February 25, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. org kenamaan..siapa berani buat taik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama jer kat malaysia pn. contohnya kak mah rambut besar.

      Delete
  2. aku tak pelik kalau org atasan mengamuk. pak guard pn tgk jer. semua tgk jer.

    ReplyDelete
  3. Bila kuasa disalahguna. apa nak pelik. kat malaysia pun berlambak.

    ReplyDelete
  4. siapa tak bangang kalau tiket mahal lol

    Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.