BAN Konsep - Rumah Bayangan Barbie Berlin Versi Dewasa

Ko ada hati mahu ke berlin untuk percutian menghabiskan duit. Atau nak ke berlin untuk bercengkerama. Atau pergi shopping style orang kaya. Di Berlin rumah bayangan Barbie cuba direalisasikan. Pada 28 Ogos ni rumah tersebut akan dibuka untuk public. Semoga tiada percutian besar-besaran isteri lady malaysia ke berlin secara berjemaah.

Agak-agak akan ada tak idea nak buka barbie city di malaysia. Sebab lego land dah ada. Mana la tau kot ada menteri yang minat barangan barbie.


Info Asal : BS
BAN Konsep - Rumah Bayangan Barbie Berlin Versi Dewasa BAN Konsep - Rumah Bayangan Barbie Berlin Versi Dewasa Reviewed by BANkami Blog on May 18, 2013 Rating: 5

2 comments:

  1. jgn lepas ni, mak budak pula gilakan barbie.

    ReplyDelete
  2. rumah aku sekarang mcm ni la. aku akan saman barbie berlin sbb meniru design rumah aku

    ReplyDelete

Powered by Blogger.