BAN AnakAmySearch - Nabila Huda Putus Cinta Tulis Ayat Frust Menonggeng

Cinta tanpa ikatan yang sah takde pengakhiran dia. Kena sahkan dulu barulah ada pengakhiran dia. Tapi sebelum sahkan tu, kenalah suai kenal dulu. Nak kenal pun jangan la amik masa sampai ko tua kerepot baru nak kawin. Nak duduk atas pelamin pun malu terketar. Kalau muka ko dengan bakal laki ko jenis jambu always. Up to you ler.

Lepas ni mesti lagi popular amy search bila nabila putus cinta. Senang je nak popular jadi artis ni. Buat perangai bebabi sikit-sikit. Tak pun kapel then clash. Tak pun buat keek dengan angry birds.


Info Asal : Ohbulan
BAN AnakAmySearch - Nabila Huda Putus Cinta Tulis Ayat Frust Menonggeng BAN AnakAmySearch - Nabila Huda Putus Cinta Tulis Ayat Frust Menonggeng Reviewed by BANkami Blog on June 11, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. kesian bapak dia. dpt anak mcm ni. tak pasal2 kena tanggung dosa.

    ReplyDelete
  2. terlalu open pun xboleh jugak kan...

    ReplyDelete
  3. sampai mcm tu sekali. dia ingt ni america ke.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. inilah ank melyu..nk gelemer punye pasal !gadai maruah.

    ReplyDelete
  6. janda sot ni..... kesian anak dia

    Senarai Blogger Malaysia Yang Cantik 2013
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/06/senarai-blogger-malaysia-yang-cantik.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.