BAN ArtisMalay - Artis Melayu Seksi, Apa Kata Empunya Badan

Siapa yang buat statement ni, adakah pamela anderson, adakah nikki minaj, adakah lady gaga, adakah maria ozawa ataupun mana-mana porn star dalam industri international. Damm, not international but local yang terus menerus mencari kontroversi dengan keseksian. Adakah ini baru permulaan ataupun pengakhiran. Bala, bala, bala bala semua ni.

Mana perkasa, mana NGO pembela islam, mana syria care, palestin care, pemboikot kurma iran, pemboikot barangan israel. Kenapa tak hantar memorandum sebab buat video half nude ni. Aku syak mereka busy dengan isu syiah sunni. Tengah prepare nak pembentangan OIC kot.


Info Asal : KingJason
BAN ArtisMalay - Artis Melayu Seksi, Apa Kata Empunya Badan BAN ArtisMalay - Artis Melayu Seksi, Apa Kata Empunya Badan Reviewed by BANkami Blog on June 23, 2013 Rating: 5

10 comments:

  1. kat bawah aku semua loser

    ReplyDelete
  2. loser pon loser la...
    apa pun yg bhaii carlos syak tuh disyaki bersama-sama....
    *geleng2

    ReplyDelete
  3. peeewwwiiiittt! kat atas aku budak kencing malam

    ReplyDelete
  4. Mana admin dapat gambar pompuan tetek besar ni? Oh.. Admin kata kat orang, tapi diri admin sendiri nak pamerkan bahan lucass kat blog ban bin bun ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kartun la ngok. ko tgk kartun pn stim ke.

      Delete
  5. nie msti populariti dh drop..desperate sgt, camnie la caranya..bro, mohon share..heee

    ReplyDelete
  6. kalau aku buat cmtu ade org nk tgk x? kahkah...apa pun aku doakan diorg akan berubah...diorg jahil tu..sangka baik lol...sensor sikit gmbr bro..hehe

    ReplyDelete
  7. nak buat mcm mana. tu cr dia cr duit.

    ReplyDelete
  8. bagus alasan yang di berikan artis berotak lembu puiiii

    ReplyDelete

Powered by Blogger.