BAN Bakteria - Tasik Pink Di Australia Menarik Minat Gadis Seksi

Sungguh menarik perhatian dan aku sendiri sangat teruja melihat ciptaan allah yang sungguh cantik. It's natural dan bukan ditambah perisa maggi or mamee untuk menjadikan ia warna pink yang sungguh cantik. Tasik pink ini terletak di barat australia. Daripada kajian yang dijalankan, air tasik tersebut adalah original dan dikatakan mungkin berlaku disebabkan beberapa organsm bakteria yang membuatkan air menjadi warna pink. Yang pasti warna pink tersebut adalah original.

Pink lake menjadi tempat amazing place dalam dunia dan hutan dipersekitaran masih belum diterokai. Hopefully takde kapitalis nak invest buat hotel dan perancangan tahi kucing. Hilang habis kecantikan lepas tu.


Info Asal ; Amusing
BAN Bakteria - Tasik Pink Di Australia Menarik Minat Gadis Seksi BAN Bakteria - Tasik Pink Di Australia Menarik Minat Gadis Seksi Reviewed by BANkami Blog on July 19, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. indah sungguh ciptaan allah

    ReplyDelete
  2. agak2 kalau aku mandi kt sini, tubuh aku akan bertukar jadi pink tak. aku syak power rangers pink selalu mandi sini.

    ReplyDelete
  3. suka2 cantik sangat2.tpi saya tegar pd warna biru heee

    ReplyDelete
  4. kiut giler banner bankami. hahaha

    ReplyDelete
  5. Carlos, boleh tak mandikan mayat dalam tasik pink?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.