BAN Mimpi Basah - Bilik Tidur Yang Mampu Mimpikan....

Untuk tidur yang sempurna, tempat tidur juga mestilah yang sangat menenangkan kepala untuk bersandar. Tapi kalau ko sendiri pun malas nak kemas bilik tidur, malas nak basuh cadar, malas nak wangikan bilik tidur. Baik ko pergi tidur tepi tong sampah je. Orang pemalas layak tidur kat situ je. Kemas bilik bukan susah pun, antara malas dan rajin je.

Jika ni adalah tempat tidur korang kat rumah, surely travel kat mana-mana mesti ingat katil. Nak bermimpi je, mesti ingat katil kat rumah.


BAN Mimpi Basah - Bilik Tidur Yang Mampu Mimpikan.... BAN Mimpi Basah - Bilik Tidur Yang Mampu Mimpikan.... Reviewed by BANkami Blog on July 07, 2013 Rating: 5

9 comments:

  1. yang last adalah realiti semua org

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry, ko jer kot...

      Delete
  2. blik mcm ni, bkn mimpi basah. mimpi kartun. HENTAI!

    ReplyDelete
  3. salam bro bankami.net .Link Blog anda sudah saya letak dalam bloglist saya .. thanks..http://zamrispoon.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak aku sekali.

      anonkontot.blogspot.com

      Delete
  4. bilik fantasy kanak-kanak neh...tapi,beshhhh!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Kalau la dpat bilik cmni.hahaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.