BAN Nuclear - Tumbuhan Mutants Hasil Daripada Letupan Nuclear Fukushima

Ingat mutants, ingat x-men. Adakah korang masih ingat letupan reaktor nuklear di fukushima. Letupan tersebut telah menyebabkan tumbuhan dipersekitaran bertukar menjadi mutants. Harap takde scientist cuba mengkaji untuk jadikan manusia mutants hasil daripada letupan nuklear. Its blast stupid. Mana tau kot-kot nak buat perang nuklear supaya manusia mutants hijau. Gila xmen pemikiran.

Moral, nuklear base mesti akan ada effect jika letupan berlaku.


BAN Nuclear - Tumbuhan Mutants Hasil Daripada Letupan Nuclear Fukushima BAN Nuclear - Tumbuhan Mutants Hasil Daripada Letupan Nuclear Fukushima Reviewed by BANkami Blog on July 20, 2013 Rating: 5

7 comments:

  1. kalau keluar malaysia mutants, mesti geng x-men akan menguasai jepun.

    ReplyDelete
  2. setiap benda yg baik mesti ada buruknya. tapi kalau tak buat nuclear base, electrik kurang, rakyat juga akan persalahkan kerajaan.

    ReplyDelete
  3. Ooo.. Mutant tu mcm kembar siam laa.. Hak citer xmen tu mengarut mutantnya! Hak tuihh citer xmen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jadi kembar siam, boleh jadi kurang anggota badan

      Delete
    2. boleh jadi muka serupa macam kat china tu....

      Delete
  4. pakcik gambar 1st tu bukan x-men ke?

    ReplyDelete
  5. otak diaa..tu wajah ultraman la...haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.