BAN Raba - Gadis Train Di Raba Lelaki Nerd Reader

Jika korang (ladies) berada dalam train then tiba2 ada tangan merayap. Kalau kat malaysia, aku rasa surely akan ada mengamuk dalam train tu. Tapi this episod not in malaysia but singapore. Seorang lelaki buat nerd duk baca ebook sambil tangan merayap.

Pendapat aku la, kalau pompuan tu tak pakai seluar pendek hingga nampak paha mulus, takde la lelaki nak naik nafsu untuk meraba. Hang pakai tunjuk sana sini, menaikkan syahwat lelaki.

Where is the line, between you fashion than your mind



Info Asal : Stomp 
BAN Raba - Gadis Train Di Raba Lelaki Nerd Reader BAN Raba - Gadis Train Di Raba Lelaki Nerd Reader Reviewed by BANkami Blog on September 26, 2013 Rating: 5

13 comments:

  1. kalu kat malaysia ni mewah dah laki tu makan kaki tangan

    ReplyDelete
  2. dua2 bangga... sepa suruh pakai sluar mcm tu...duduk dekat2 plak

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. you biasa kena ke masa pakai baju kurung?

      Delete
    2. bkn biasa kena tp biasa buat kot

      Delete
  4. mana post baru carlos woi

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha bukan baca ebook tu. Benda lain sebab tu tangan jd sotong :)

    ReplyDelete
  6. He is well-deserved to get slapped.

    ReplyDelete
  7. lelaki nafsu sejati hanya pada wanita , pakai seksi pulak tu siapa tak berahi. lainlah lelaki fahaman yg tak ada nafsu pada wanita lain cita raba batang pinang lagi geli geman gamaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu lagi bahaya. silp harbln, btg ko kena raba

      Delete

Powered by Blogger.