BAN Rogol - Student KPTM KL Kena Gangbang 13 Bangla !

Oh my god. Kemasukan bangla dalam malaysia nampaknya memberi satu penangan ibarat berlaku di india. Bezanya di india kena gangbang atas bus. Kena rogol secara bergilir-gilir dgn bangla. Apa tindakan yang boleh di ambil. Katakan bangla tu masuk tanpa permit, semua pengenalan diri takde. So, how nak tangkap.

Dalam hal ni siapa yang salah, siapa yang benarkan kemasukan banglisia secara berleluasa. Hinggakan hampir setiap pelusuk dalam negeri malaysia dihujani banglasia, indonesia, myanmasia dan pelbagai lagi sia. Akhirnya membawa bala "sial".


Info Asal : BicaraMubarak
BAN Rogol - Student KPTM KL Kena Gangbang 13 Bangla ! BAN Rogol - Student KPTM KL Kena Gangbang 13 Bangla ! Reviewed by BANkami Blog on October 10, 2013 Rating: 5

12 comments:

  1. bala dh dtg. yg bwk msuk bangla kaya raya. charge bangla sana sini. yg merana rakyat. yg bawa msuk pn rakyat malaysia.

    ReplyDelete
  2. xsmua bangla mcm tu. aku bkn mewakili bangla kt malaysia. tapi smua tahu ada muslim and ada yang bangang. jgnlah kita menuding jari pd semua bangla.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. takat gambo komen2 buat citer ak pun bole we.. admin cr surat khabar laa mana post mende alah ni

      Delete
    2. admin pn kutip dr blog lain. ko try usha google la. kn @name tu ada

      Delete
  4. dah cek.. polis sah kan ni berita palsu laa.. stat mlm tadi ada org sebar berita palsu dr twitter... we carlos bhai hang delete atau update beritau ni berita palsu ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ bagitau. nanti saper2 tgk post ni. BACA SINI.

      BERITA NI PALSU.

      Delete
  5. palsu ke tidak, sebelum ni pun memang ada kes bangla merogol. kes berlaku tahun 1999 kat Kanthan, (tak jauh dari pekan Chemor, Perak. Seorang gadis melayu yang juga pekerja kilang, dirogol bergilir-gilir oleh bangla seramai 5 orang.
    Gadis itu juga terpaksa menerima hampir 8 jahitan dibahagian genital. Bayangkan betapa ganasnya Bangla tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote bangla mesti ada yg xsunat.

      Delete
    2. kote bangla dah la besar~ 5 orang pulak tu tibai dia~ pundek~ lobos ah puki minah tu~
      *maaf ayat kurang sopan*

      Delete
    3. perogol2x jahanam ni patut dihukum potong kote dgn pisau tumpul berkarat, pastu sumbat kote dia tu ke dlm lubang pungkoq dia sndri, pahtu tmbah lg terojoh dgn kulit durian bagi benam kote tu dalam2x msuk pungkoq perogol tu, biar rabak pungkoq dia dgn kulit durian...rekod hukuman tu, upload youtube..msti jd hit video tu, kalah gangnam

      Delete
    4. kote kote kote

      Delete

Powered by Blogger.