BAN Dadah - Mari Melawat Terowong Marijuana Dan Cocaine

Sebut jer dadah, mesti semua tau. Kenapa manusia mengambil dadah. Ada banyak sebab sebenarnya. Tambah lagi budak sekolah menengah. Gara2 nak tunjuk lagak or eksen sbb boleh berinteraksi dgn tauke dadah. Kebanyakan tauke dadah dilindungi oleh gengster taik kucing. Kadangkala tu sbb kecelaruan dalam keluarga, remaja menjadi bosan and mencari sesuatu untuk menenangkan. Ditokok tambah iman dlm dada senipis kertas, mmg mudah terjebak.

8 tons marijuana dan 330lbs (150kg) cocaine dijumpai didalam terowong rahsia diantara Tijuana dan San diego. This kes tak berlaku kat malaysia. Hopefully takkan berlaku. Jika kat palestin terowong dibuat untuk membawa bekalan makanan, pelbagai cara dibuat untuk membawa masuk makanan. Harap kita semua dihindari terjebak dalam keldai dadah.

Walaupun berkawan beribu berjuta, pendirian dan jatidiri dalam diri ko sendiri saja mampu mengawal nafsu serakah daripada terjebak dalam dadah.


BAN Dadah - Mari Melawat Terowong Marijuana Dan Cocaine BAN Dadah - Mari Melawat Terowong Marijuana Dan Cocaine Reviewed by BANkami Blog on November 07, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. saper la jd kuli batak keldai dadah kena korek lubang dalam2 ni.

    ReplyDelete
  2. kebanyakn pompuan yg akn jd mangsa keldai dadah. adakah sbb pompuan mata duitan?

    ReplyDelete
  3. polis : kau ditahan kerana dadah
    X : dadah tu apa !!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.