BAN Seksi - Ibu Hot Malaysia Hantar Anak Amik SPM

Hot mama sejak dua menjak ni semakin bertambah. Berikutan kepesatan teknologi mekap masakini. Tak lawa jadi lawa, tak cun jadi cun. Tua pun boleh nampak muda. Tapi yang hot mama malaysia ni konfem ramai yang kenal.

Aku bergosip ke. Tak kot. Aku saja boring sambil hilang tension. Hari ni sehari tak sempat posting. So aku post sekeping gambar che ta and anaknya. Dgr kata dia hantar anaknya amik SPM.

Kalaulah ramai ibu kt malaysia ni macam che ta. fuhhhhh.... Apa kata anak dara.


Info Asal : OhMedia
BAN Seksi - Ibu Hot Malaysia Hantar Anak Amik SPM BAN Seksi - Ibu Hot Malaysia Hantar Anak Amik SPM Reviewed by BANkami Blog on November 17, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. arggghhhhh... kalaulah ni mak aku. hari2 nak peluk mama!

    ReplyDelete
  2. apehal muka dia xsama ye

    ReplyDelete
  3. kalau jalan kt pasar ni, if xde org kenal or tau che ta ada anak. org xckp ni anak che ta.

    ReplyDelete
  4. lama dah tak dtg kat sini hehe!

    Jemput datang ke website baru saya syokbah.com
    Terima kasih!

    ReplyDelete
  5. klu dia ni la bagi free pon aku tak mau la

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.