BAN Gosip - Ni Lah Gambar Bakal Isteri Aril AF. Awek Cun Kelate.. Hukalohhh - BANkami

Monday, December 9, 2013

BAN Gosip - Ni Lah Gambar Bakal Isteri Aril AF. Awek Cun Kelate.. Hukalohhh

Aku bukannya minat pun kat peserta AF ni. Tak pernah amik port, tapi tau la sikit2 nama retis yg popular tu. Yang pasti graduate AF lagi untung dari graduate universiti. Keluar U kena bayar PTPTN, keluar AF terus popular, winner dapat grand prize lagi.

Tapi sebab bakal bini dia tu comel cun melecun, so aku saja share. Menurut sumber retis beautifulnara, awek ni dari kelate. Orang wakaf Che Yeh kot. Dah nak bersanding kat wakaf che yeh. Nama bakal bini dia kata Puteri Erma Edlinda.


Info Asal : BeautifulNara

7 comments:

  1. pergghhhh... boleh tahan cun... awek kelate ni mmg comel2 la. yg ni lagi cantik dr neelofa.

    ReplyDelete
  2. bukan ke pramugari kan. dh nama pramugari. mesti la cun.

    ReplyDelete
  3. aku tengok muka bini dia, lebih kurang macam muka dia jugak je, (ada biasan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tgk mcm mane. aku tgk lain jerr

      Delete
  4. ......║\
    ......║▒\
    ......║▒▒\
    ......║░▒║..Luka
    ......║░▒║..disebabkan...
    ... ..║░▒║..Pedang
    ......║░▒║..Jika
    ......║░▒║..Dibalut
    ......║░▒║..Akan
    ......║░▒║..kembali
    ......║░▒║..Sembuh
    ......║░▒║..TETAPI
    ......║░▒║..Jika
    ......║░▒║..Luka
    ......║░▒║..disebabkan
    ......║░▒║..Kata-kata
    ......║░▒║..Akan
    ......║░▒║..kekal
    ......║░▒║..di
    ......║░▒║..Ingatan
    ......║░▒║..Sepanjang.
    ......║░▒║...Hayat.....
    ......║░▒║
    ......║░▒║
    .▓▓▓▓▓▓▓▓▓ " Apakah yang paling tajam di dunia ini?".
    .......]█▓[ Imam Ghazali menjawab yang paling tajam adalah
    .......]█▓[ "lidah manusia".. Kerana melalui lidah, manusia
    .......]█▓[ dengan begitu mudah menyakiti hati dan melukai
    .......]█▓[ perasaan saudaranya sendiri..

    ReplyDelete

Pages