BAN Tahyul - Penafian Nurul Izzah Dia Bercerai. Titik!

Kecoh tak sampai sejam kalau berita pasal public figuraaa bercerai.. Dah macam korang tu perfect jer dalam berpasangan.. Duk belek baca blog tadi, terbaca kat amenoworld penafian nurul izzah dia takde failkan penceraian pun.. Then aku try godek kat twitter nurul izzah.. Really dah terjawab.. Nurul izzah takde bercerai or failkan penceraian.. Semoga nurul izzah berbahagia bersama suami..

Dah macai tak payah buat cerita lagi...


Info Asal : Nurul Izzah
BAN Tahyul - Penafian Nurul Izzah Dia Bercerai. Titik! BAN Tahyul - Penafian Nurul Izzah Dia Bercerai. Titik! Reviewed by BANkami Blog on January 23, 2014 Rating: 5

10 comments:

  1. ape lagiii... zaman thestar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman ker saman? kangkung btul ko ni

      Delete
  2. macai mesti tak puashati.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. alamak rumours pulak, baru plan nak masuk Jarum!

    ReplyDelete
  4. thestar pun buat fitnah ke. gila ah. sampai tuduh seorg isteri nk fasakh. dunia akhir zaman. dunia penuh kedajalan.

    ReplyDelete
  5. hahah...tu la izzah kau dlu sibuk keluarga nong chik la...skrang bla hal kau tau plak nak privasi...kau ni sama je bapak kau..harap org je paham kau...kau plak...haiyoooo....
    yelah lepas tu saman...biasa la...propaganda anuar pnye family, agaknye kena ada KPI brapa saman sebulan....

    ReplyDelete
  6. Habis tu kenapa dia buat sebar kenyataan akhbar ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya saper yg kecoh kt paper.. propa macai la.. mcm maner kertas kes tu bleh sampai ke tangan wartawan.. izzah ada buat press statement ker.. try ko bg link sini

      Delete

Powered by Blogger.