BAN Hiburan - Chef Wan Bidas Hanez Suraya Kaw Kaw Punya. Gatal Miang

Isu laki orang dgn artis. Bukan isu lama pun. Dah laki bila kaya, pompuan apa lagi. Pantang laki senyum skit. Terus terpikat. Oh dunia matarialistik...  Now chefffy wann mula bidas membidas. Sejak usia dimamah usia ni, cheffy ni makin moody. Semua benda dia hentam keraman... Dari atas flight sampai ke kedai mamak.. Now isu artis menggatal, isu suami menggatal..

Try komen najib dan rosmah mcm mana.. mesti ayat cinta melangit.


Dari Instagram Cheefy :

Wow sedeh baca cerita pergolakan Rumah tangga mereka ini. Ramai these days yg bermain api diakhirnya terjerat diri sendiri. Kesian isteri yg menjadi mangsa dgn anak2..bukan sekali buat hal dah banyak kali and i loved the honesty of his wive.

Mana yg suka berfoya foya lagi tu tak usah la berumah Tangga lagi.Jangan hancur kan hati seorang Wanita dan Anak2. Yang si Betina pun gatal dah tahu laki orang masih mau bermain api. Berdolak dalik macam main Drama minggu ini jugak for what?

These is the sad world today where there is no respect for others.. Many times i come across so many of my close friends going to the same shit over and over again. Tambahan anak2 muda sekarang pantang ada duit sikit laki orang pun mereka nak sapu kerana gila nak hidup senang.

I am always a shoulder for them to cry on and share their problems. My advice is always the same. Cerai kan and Move on as no one deserved to live unhappy and worst to be treated mcm sampah and worst physically abused.

I also have noticed that what goes around will come back in this world.Jantan2 yg jahat juga kebanyakan akan nanti bertemu dgn betina2 yg tak senonoh juga. Kawin la 10 kali pun jika perangai kita tu macam musibat juga as i have adviced both my children too in the end will all end up to a unhappy marriage. Yang menjadi Mangsa anak2 la yg have to suffer.

Info Asal : BeautifulNara
BAN Hiburan - Chef Wan Bidas Hanez Suraya Kaw Kaw Punya. Gatal Miang BAN Hiburan - Chef Wan Bidas Hanez Suraya Kaw Kaw Punya. Gatal Miang Reviewed by BANkami Blog on March 06, 2014 Rating: 5

5 comments:

  1. Wow sedeh baca cerita pergolakan Rumah tangga mereka ini. Ramai these days yg bermain api diakhirnya terjerat diri sendiri. Kesian isteri yg menjadi mangsa dgn anak2..bukan sekali buat hal dah banyak kali and i loved the honesty of his wive.

    Mana yg suka berfoya foya lagi tu tak usah la berumah Tangga lagi.Jangan hancur kan hati seorang Wanita dan Anak2. Yang si Betina pun gatal dah tahu laki orang masih mau bermain api. Berdolak dalik macam main Drama minggu ini jugak for what?

    These is the sad world today where there is no respect for others.. Many times i come across so many of my close friends going to the same shit over and over again. Tambahan anak2 muda sekarang pantang ada duit sikit laki orang pun mereka nak sapu kerana gila nak hidup senang.

    I am always a shoulder for them to cry on and share their problems. My advice is always the same. Cerai kan and Move on as no one deserved to live unhappy and worst to be treated mcm sampah and worst physically abused.

    I also have noticed that what goes around will come back in this world.Jantan2 yg jahat juga kebanyakan akan nanti bertemu dgn betina2 yg tak senonoh juga. Kawin la 10 kali pun jika perangai kita tu macam musibat juga as i have adviced both my children too in the end will all end up to a unhappy marriage. Yang menjadi Mangsa anak2 la yg have to suffer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow sedeh baca cerita pergolakan Rumah tangga mereka ini. Ramai these days yg bermain api diakhirnya terjerat diri sendiri. Kesian isteri yg menjadi mangsa dgn anak2..bukan sekali buat hal dah banyak kali and i loved the honesty of his wive.

      Mana yg suka berfoya foya lagi tu tak usah la berumah Tangga lagi.Jangan hancur kan hati seorang Wanita dan Anak2. Yang si Betina pun gatal dah tahu laki orang masih mau bermain api. Berdolak dalik macam main Drama minggu ini jugak for what?

      These is the sad world today where there is no respect for others.. Many times i come across so many of my close friends going to the same shit over and over again. Tambahan anak2 muda sekarang pantang ada duit sikit laki orang pun mereka nak sapu kerana gila nak hidup senang.

      I am always a shoulder for them to cry on and share their problems. My advice is always the same. Cerai kan and Move on as no one deserved to live unhappy and worst to be treated mcm sampah and worst physically abused.

      I also have noticed that what goes around will come back in this world.Jantan2 yg jahat juga kebanyakan akan nanti bertemu dgn betina2 yg tak senonoh juga. Kawin la 10 kali pun jika perangai kita tu macam musibat juga as i have adviced both my children too in the end will all end up to a unhappy marriage. Yang menjadi Mangsa anak2 la yg have to suffer.

      Delete
  2. For Liyana, leave him in the past...
    For how long can u cry?
    For how long can u lie?
    For how long can your tears last?
    i beg u, leave him in the past.

    To him, u were just a name,
    Another part of his game....
    He was the first but not the last,
    Move on, leave him in the past...

    i know he's hard to forget,
    Sweet memories are hard to regret...
    But for how long can your tears last?
    Embrace LOVE & LIFE, leave him in the past!

    ReplyDelete
  3. Patutlah awie RAfael tak nak kat ko!

    ReplyDelete
  4. aku pun menyampah nk muntah dgn perangai artis artis malaya skg ni...buka FB nk gk info ada pekdah..kuar muka2 makhluk jahanam kononnya mulia moden up to date artis malaya..puihhh benci aku

    ReplyDelete

Powered by Blogger.