BAN Amazing - All Black Air New Zealand Boeing 787 Yang Gila Cun!

Cun melecun.. Design yang sangat super kreatif.. All Black yang mostly sinonim dengan new zealand rugby.. Apa yang menarik tentang air new zealand ni .. Details pasal flight ni aku tak usha sangat.. Tapi berkenaan enjin korang bleh wiki jer boeing 787.. Yang membezakannya mungkin seat kat dalam and cara layanan.. Yang menarik hati aku design dia.. So stylo... !


BAN Amazing - All Black Air New Zealand Boeing 787 Yang Gila Cun! BAN Amazing - All Black Air New Zealand Boeing 787 Yang Gila Cun! Reviewed by BANkami Blog on April 10, 2014 Rating: 5

7 comments:

  1. apesal seat mcm seat bus bandar jer.

    ReplyDelete
  2. Tikar tok bomo lagi hebat.. ape pelik.

    ReplyDelete
  3. fuyoooooo... MAS tahun dpn dh nk bankrap.. takleh buat mcm ni.. ni pun dah berjuta rugi...

    ReplyDelete
  4. pasal apa pulak bangkrap, untung tahun ni je RM 20.1 juta, ko mana tahu, keje pun tak de, nak menilai orang.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.