BAN Hiburan - Penangan Cinta : Tunang Ditangkap Pakai Boxer, Cinta Tetap Setia.

Penangan cinta untuk kekal abadi selamanya.. Trust tu yang penting.. 2 3 hari ni adalah kecoh pasal mamat shahrizal Jaszle ni ditangkap berboxer bersama seorang pompuan dalam bilik.. Katanya ditangkap oleh penguatkuasa... Tapi yang takjub cinta sejati, tunang dia tetap setia and percaya pada shahrizal.. Susah wooo mau dapat pompuan macam ni.. Dahla cantik..

Ni lah kata-kata gadis cantik ni : Cinta broooo... cinta...
Redzwani, 26,  tetap mempercayai Shahrizal Jaszle atau sebelum ini dikenali sebagai Shahz Jaszle berada pada pihak yang benar apabila mendengar penjelasan pelakon itu selepas kejadian berkenaan berlaku.
"Tidak ada apa-apa yang perlu saya cakap. Saya percayakannya dan terserah kepada mahkamah untuk memutuskan sama ada dia berada di pihak yang benar atau salah.
"Sehingga kini, kami masih lagi berpasangan. Lagipun kami masing-masing sibuk, tidak sempat untuk bercakap mengenai perkara ini," katanya yang dihubungi mStar Online di sini pada Rabu.


Info Asal : Mstar
BAN Hiburan - Penangan Cinta : Tunang Ditangkap Pakai Boxer, Cinta Tetap Setia. BAN Hiburan - Penangan Cinta : Tunang Ditangkap Pakai Boxer, Cinta Tetap Setia. Reviewed by BANkami Blog on April 10, 2014 Rating: 5

3 comments:

  1. lama ko xsentuh psl politik.. asyik hiburan jer ni..

    ReplyDelete
  2. artist meleysia...

    ReplyDelete
  3. pelik ker.. artis malaysia.. biasalah.. nak cr populariti

    ReplyDelete

Powered by Blogger.