Melayu Jantan Pukul Melayu Perempuan ... Bodoh !

Nak bela ker melayu. Melayu sendiri hancurkan bangsa dia sendiri. Tu tak kira lagi yang merompak tapi dipelihara mengalahkan anjing. Yang pencuri perogol bersiri, yang tu yang dibela. Ni kalau tuan kedai tu pukul balik then yang bangsat datang serang tu masuk hospital. Kompem undang2 backup penyerang. Asal kes katanya sebab lambat order air or maybe ada pertengkaran lidah. Tapi biasalah budak baru nak UP. Nak tunjuk hebat la konon. Datang serang kat kedai. Yang kena belasah orang perempuan. Alahai bangang betul. Yang ko pukul pompuan tu apehal...
Seorang isteri pengusaha restoran tomyam bersama tujuh orang pekerjanya berdepan detik cemas selepas diserang dan dibelasah selama kira-kira setengah jam oleh sekumpulan 40 lelaki di premis tersebut di Sungai Ara, Bayan Lepas dekat sini pada awal pagi tahun baru, Jumaat lalu.
Dalam kejadian pukul 2.15 pagi itu, mangsa terdiri empat wanita termasuk isteri pemilik restoran dan empat pekerja lelaki masing-masing berusia 20-an sedang mengemas barangan dapur kerana mahu menutup operasi sebelum diserang.

(Kosmo)
Melayu Jantan Pukul Melayu Perempuan ... Bodoh ! Melayu Jantan Pukul Melayu Perempuan ... Bodoh ! Reviewed by BANkami Blog on January 03, 2016 Rating: 5

5 comments:

  1. itu jer melayu mampu buat.

    ReplyDelete
  2. Samseng jugak no melayu..
    he4

    ReplyDelete
  3. itu pun kemajuan juga namanya sebagaimana dicangangkan oleh kerajaan umno-bn....sebab dia orang ada pasukan kaki pukul sendiri.....!!!!!

    ReplyDelete
  4. Melayu dgn melayu jer berani. Tapi penang kan popular dgn melayu serbu menyerbu ni. Ekonomi cina control. melayu la melayu weyyy!!!

    ReplyDelete
  5. teringat pulak Tom Yum Goong, tak tengok lagi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.