Duk tengok twitter sambil layan mata, ingatkan nak relax skit malam ni. Sekali lalu kat twitter statement rasmi teresa kok dari kementerian. Berkali aku tekan back and check betul2. Sah ia statement rasmi.

Nampaknya teresa ni lagi parah dari ahmad maslan. Dia ingat kebub getah tu, lantai mozek kot. Bila hujan, bukannya penoreh taknak menoreh tapi risiko untuk pergi menoreh. Dengan becak, dengan binatang berbisa yang mencari tempat perlindungan daripada hujan, dengan ladang tu air sampai ke lutut. Banyak lagilah kalau nak bagitau. Tu tak termasuk harga getah murah lagi.

Teresa macam nak challenge lejen ahmad maslan jer ni.

My MPi