Bagi yang dah ada account wahed, ini boleh dikatakan masa sesuai untuk deposit. Yang belum ada boleh register secara percuma. Masukkan kod dibawah untuk dapatkan bonus tambahan. 

Okey, now kita tengok kenapa ia masa sesuai. Kami cadangkan anda memilih very aggresive portfolio di wahed invest sekiranya anda mahu pelaburan anda dilaburkan di pasaran US oleh robo wahed invest. 

HLAL ni ada trusted fund yang dikawal selia oleh wahed invest. Sekiranya portfolio pada wahed anda very aggresive, 65% duit anda dilaburkan dipasaran US dan semestinya wahed memilih company yang patuh shariah. 

Pada awal mac 2020, HLAL mengalami kejatuhan berikutan bermulanya pandemik covid19. Bagi pelabur, itu adalah peluang untuk mereka membeli saham pada harga murah. Those yang mulakan pelaburan dengan wahed pada bulan mac 2020 dengan portfolio very agresive semestinya sedang menikmati pulangan yang lumayan. Mungkin lebih 10% daripada nilaian pelaburan. 

Ramai optimis pasaran US positif untuk tahun 2021 dan pasaran dilihat percaya dengan kemampuan biden. Begitu juga dengan beberapa analisa yang menjangkakan wahed HLAL trusted etf fund mungkin akan mencecah pada 50usd. 

So, jom buka account pelaburan bersama wahed yang confirm patuh syariah.

Caranya :

Download secara percuma apps wahed invest di google app store & apple app store.

Masukkan code : WANMOH20

Nanti anda akan menerima bonus tambahan daripada wahed sebanyak 2.5 USD