Gaduh apa hari ini? LIVE: Persidangan Dewan Rakyat Khamis 25 Mei 2023 | Sesi Pagi

Good Morning!


Post a Comment

1 Comments

  1. on the news wak pono kata mca & mic kena terima kebijaksanaan dia besengkokol dengan ph kerana ianya adalah berdasarkan konsep "smart partnerships", so jadi mca & mic takleh lah merungut atau komlen ya sebab ianya adalah smart partnership tau, dan ameno pun dah tercatu untuk dapat kerusi untuk bertanding sebab ianya adalah mengikut formula yg terbaik bagi melupuskan bn.

    dan maka berkatalah si pm anu iru bahwa selepas prn6n maka adalah akan dia akan buat reshuffle kabinet dengan menggugurkan mentori2 yg tidak cerdik, hahaha.. dah mengaku ler dia secara tak langsung yg kabinet dia telah gagal, ringgit merundum, harga barang naik mencanak, rakyat ramai dah makin hampir untuk jadi papakedana, ..
    nah kalau dah gagal pecat sajalah mana2 menteri yg bodo, terutamanya menteri kewangan dan menteri ekonomi, dan menteri hal ehwal berkait makanan, pekerjaan dan yg paling utama adalah timbalan pm dan pm itu yg mesti digugurkan, .. hehe.

    oh ya program pesta sek yg sedang hangat diperkatakan takdak dengar ada menteri sentuh pun, ... diam erti setuju ker tu hoihoi semua? tanya ajer jangan ler marah yer.

    juga dengar cerita bila filem "anus" (anwar untold story) tak der laku walaupun diberi tiket free dan elaun hadir (bagi yg berkenaan) menurut sumber maka menteri penerangan cum menteri melalak pun mula menuduh itu ini entah apa2,
    hehehe lawak lawak.

    ReplyDelete