Ticker

6/recent/ticker-posts

Pengaruh Mahathir Bakal Menarik Pelabur Ke Negeri SG4?

Berjayakah mahathir menggunakan pengaruhnya untuk menarik pelabur membuat pelaburan besar di negeri SG4? 

Kelantan, Terengganu dan Kedah mempunyai banyak tanah yang mampu diterokai. Dalam situasi geopolitik yang dilihat agak runcing. Mungkin sedikit sukar untuk mengembangkan ekonomi dalam tempoh masa singkat. Post a Comment

5 Comments

 1. SG4 permulaan gerakkan hapuskan Kartel Mata sepet. SG4 (State Government 4) juga adalah permulaan pada gerakkan rangkaian Kartel Melayu dan gerakkan rangkaian mafia Melayu menguasai semua aspek ekonomi negara yang di monopoli oleh Kartel Kartel haramjadah mata sepet.

  SG4 (State Government 4 terdiri dari kerajaan 4. buah negeri yg dikuasai oleh Pakatan Nasional.

  Tindakan Luar Jangka 'The Silence Supporters' Di Kalangan Orang Melayu... Langkah bijak gabungan SG4 ini memupuk persefahaman dalam menarik pelabur asing melabur di negeri SG4 AMAT menakutkan kerajaan barua DAP@LeeKwanYew Madani ini.

  Insyallah Melayu' berubah ini kali lah..!!

  Lihat video ni dolu.. okey baru sembang yg lain.
  Link Mesia di kawal oleh Doli Yg Maha Mulia Yg Di Pertuan 9 Dragon.. hampun patikkk harap di hamponnnn..!!

  https://youtu.be/gGd8P-Rne8c

  PRN Jun 2023 adalah pemula masa untuk wujudkan beratus kapitalis Melayu' Modern, Taikun billionare Melayu' dan rangkaian kartel Kartel mafia Melayu Moden. Itu formula baru yang sebenarnya.

  June 2023 masa terbaik Dan permulaan era baru Politik Malaysia. Elok kita tukar nama nama taikun kartel mata sepet ini spt Robert Kok, Vincent Tan, Leo Tong Lay, Lim Goh Tong, Fak Yew Lah, Ko Lon Tit, Bu Toh Mak Lu, Pu Kee Mak, Ananda, Robert Pan Tat ,Lim Chi Pan, Lim Ping Pong, Lim Pan Tat , Lee Ci Bai, Robert Tok Kok, Lim Chi Pet, Tue Na Seng , Ki Mak Lu, Pha Chu Cheng dll pada nama Taikun Melayu pulak...

  60 tahun Melayu dikudakan oleh kaum Cina ini melalui jaringan keluarga Lee Kwan Yew @DAP/MCA maka sekarang masanya Melayu ambil semula dan ujudkn billionare billionaire Melayu...

  Suma tahu DAP ada abang besar PAP di Singapora milik keluarga super kiasu nepotisme Lee Kwan Yew yg menguasai setiap sudut di Singapura

  Kita harus mengadakan kapitalis Melayu taikun Melayu' dan billionaire Melayu' seperti Abd Rahman Auf dll seperti di zaman rasulallah... Ujudkan billionaire Melayu

  SG 4 sudah memulakan satu gerakkan pengeluaran beras kerajaan negeri seperti Beras Ganu yang dikuasai oleh anak Syarikat kerajaan negeri dan pengeluaran beras Ganu melalui pengedar yg sah Oleh kerajaan negeri Terangganu.

  Sekarang bukan beras saja semua produk makanan keluaran Melayu tempatan diedar anak Syarikat Melayu dilantik bagi mengurangkan dan menghapuskan Kartel Kartel Mata sepet yg mengaut keuntungan atas angin melampau harga nya.

  Kapitalis Melayu' Islam dan Billionaire Melayu Islam spt ini yang patut diwujdkan untuk dijadikan contoh bukan taikun judi, taikun along, tokey jackpot bapak ayam, mafia dan kartel monopoli sambil sorok dan lambakkan barang keperluan sesuka hati mengaut keuntungan dengn cara menipu.!!

  Sudah sampai masanya kita lahirkan beribu ribu taikun dan billionaire Melayu dan wujudkan serta menguasai semua rantaian rangkaian kartel kartel mafia Melayu.

  Lihat saja penguasaan klinik swasta di taman perumahan mana ada lagi klinik Lim klinik Mutu klinik Ravi... Dalam 10 klinik swasta Melayu cuma ada 1 klinik Bangsa Cina/India bertapak di kawasan tama perumahan.

  Bole dikatakan setiap Taman perumahan semua dikuasai oleh klinik Melayu yg lebih bersih dan kondusif.

  Klinik haiwan Veterinarian dah Banyak dikuasai oleh orang Melayu.. Pasar pasar basah ramai Melayu beli barang basah Dari peniaga Melayu. Cuma langkah menguasai pasaraya pasaraya masih dalam perancangan menguasai pasaraya spt Giant, NSK AEON akan menjadiikan Kartel Mata sepet ini melingkup lebih awal..!!

  Peniaga peniaga kecil online dikuasai oleh Melayu dan Ada kedai mamak buka 24 jam lingkup bila peniaga makanan online Melayu lebih diminati rasa dan keenakan rasa masakan Melayu itu

  Gabungan SG 4 bakal melingkupkan Kartel Kartel Mata sepet menguasai ekonomi negara perlu sokongan dan dokongan semangat umah Melayu keseluruhan nya...

  Saya ulangg..

  Ayuh ujudkan rangkaian Kartel Kartel Melayu dan rangkaian mafia Melayu untuk menguasai ekonomi secara total..

  Hapuskan saki baki barua pemimpin Melayu yang bertuankan DAP@LeeKwanYew di PRK Pelangai Sept 2023 ini nanti...!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siapakah yg cipta dan makmurkan 'kartel mata sepet'(ikut tafsiran ko)?Siapa lagi kalau bukan PUNAHSIHAT SG4 .....ATOK SAKA!!!!
   Kah kah kah kah kah.......Teruskan kencing para walaun

   Delete
 2. Pelabur jepun mungkin dapat.
  Kalau negara lain tak pasti.
  Selepas pru14 jadi pm4 tapi sibok nak kacau dan kecam negara lain.Harimau asia konon.
  Bila negara luar kecik hati, komodoti seperti eksport sawit terjejas angkara mulut saka nak jadi harimau asia sangat.Tak pandai jaga hubungan diplomatik.Akhirnya mereka beralih ke indonesia dan vietnam.
  Tak apalah, boleh cuba sementara pmx kita mempunyai hubungan diplomatik yg cukup baik sekarang dengan negara-negara luar.
  Jangan kecam pujian sy terhadap pmx yer...

  ReplyDelete
 3. Sebagai rakyat kami nak pemansuhan pt3 dan upsr di TARIK BALIK.
  CIKGU NOBITA TU BODOH!!!
  TAHU SAKAU JER!!!!!

  ReplyDelete
 4. ringgit madani 4.7 = US$1.0

  hmmmm

  ReplyDelete