• Politik Terkini

    Wednesday, June 19, 2013

    BAN Stress - Bola Kenyal Yang Seksi Untuk Digunakan Ketika Tekanan Mental

    Tekanan boleh membuatkan manusia jadi gila dan kadangkala boleh menggangu sistem imunisasi menjadi lemah. So, untuk mengelakkan tekanan kita mestilah mempunyai satu gaya hidup yang sentiasa senyum gembira. Walaupun ko dalam tekanan tinggi, try cari something yg boleh buat ko tersenyum kembali. Contoh, korek hidung, korek taik gigi dan pelbagai lagi la. But in islam, disuruh kita membaca al-quran. Sejuk hati mak ayah.

    This toys look awesome untuk dimainkan ketika dalam keadaan stress. #LOL


    Info Asal : Odee

    12 comments:

    1. What the fish?? Gambar no1 terbaik untuk anger management..haha

      ReplyDelete
      Replies
      1. tu tetek. ke faham permainan tetek. bukan ikan.

        Delete
    2. slalu yg stress ni pmpn.. kalu pmpn nk picit pe plak oi? haha..

      ReplyDelete
    3. nak tetek, nak tetek. aku stress aku stress!

      ReplyDelete
    4. Gambar kedua ape tu? Wadapap? Menakutkan...

      ReplyDelete
    5. Ini semua permainan org yahudi. mana bleh ramas tetek camtu. nanti stim siapa nk jawab

      ReplyDelete
    6. kenapa aku cuba ramas bola kenyal tu tapi stress aku tak hilang2 pun?? hahaha

      ReplyDelete
    7. ada rasa suam-suam br blh hilang stresssss

      ReplyDelete
    8. bola kenyal berbentuk kerandut ada?

      ReplyDelete