BAN Awesome ~ Bandar IGloo LED Di China (11 Gambar)

Kadang kita mengkritik, kadang kita ketawa, kadang kita tersunggul dan kadang kita butthurt. Tetapi kita semestinya mahu melihat sesuatu keindahan dan kecantikan yang boleh buatkan hati kita ceria dan gembira. Jika hidup sentiasa gundah gulana, sibuk mencari harta sehingga terlupa kegembiraan sementara. Tidak ada nikmat kehidupan.

Bertempat di North China bersempadan dengan russia, diadakan satu festival yang dipanggil frozen wonders.  Pakar dalam pembikinan frozen walls dipanggil diserata dunia untuk membina satu bandar frozen yang sangat cantik dan merehatkan mata daripada melihat gambar lucah samada melalui email, web ataupun telifon. Adakah icity selangor akan cuba meniru gaya tersebut dan mengenakan charge tahap kapitalis yang tidak sedarkan diri.


Info : DM
BAN Awesome ~ Bandar IGloo LED Di China (11 Gambar) BAN Awesome ~ Bandar IGloo LED Di China (11 Gambar) Reviewed by BANkami Blog on January 06, 2013 Rating: 5

17 comments:

  1. Tahun dpn, tahun melawat malaysia.

    ReplyDelete
  2. fake ke..? baru nak puji ohsem.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko xnmpk ker tdpt unsur freemason. tulah fake!

      Delete
  3. oh.. aku ingat aku dah terklik blog serius td, rupanya2 blog ban kami.. hahah

    lawa binaan2 dalam pics nih.. bercahaya penuh harapan...

    ReplyDelete
  4. pergh.. terbaiklah rekaan dia...kreatif gila

    ReplyDelete
  5. err.. bro.. hehe. nak cakap sikit ni.. nanti next time jangan spam link kat komen blog den ye. sebab den takut blog den kena remove dengan google.. aku ada terbaca artikel ni.

    http://www.bakul2011.com/2012/12/spam-link-punca-blog-diremove.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. no problem...yg akan diremove bila link yg dimasukkn adalah malware link..aku xpedajal blog org lain. dun worry...

      Delete
  6. hahaha.. okeh2 bro.. aku sebenarnya tak mahir sangat tentang blog dengan IT ni. hehehe.. bila aku terbaca tu yang aku jadi risau tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. no problem..ko dh terer dhtu..pakai template SEO lagi.

      Delete
  7. skrng ni icity pun dah makin melampau..dgr crita mcm2 charge yg dyeorg kenakan sampai ramai yg x berpuas hati DEM!

    ReplyDelete
  8. Cantik and memang kreatif giler dia orang ni..kalau malaysia nak tiru pun tak da hal!!!tapi charge mesti berpada-padalah kan!!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. mmg i shit-ti..semua bnda charge, tapiiii.. u cumel.

      Delete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.