BAN ArtisKeek - Tarian Rosalinda Versi Sharifah Sakinah Kepala Masuk Air - BANkami

Friday, June 14, 2013

BAN ArtisKeek - Tarian Rosalinda Versi Sharifah Sakinah Kepala Masuk Air

Kalau zaman dulu ada iklan "TORA DTG LAGI", sekarang ditukar kepada "SAKINAH DTG LAGI" dengan butthurt video. Tapi ada juga artis lain yang cuba membangangkan diri dengan buat video baru bangun tido dalam keadaan half naked. Tapi failed! Bajet nak popular dengan keek.

Sakinah bebird sekali lagi muncul dengan tarian rosalinda. Mohon sakinah added sekali bebird.#LOL. Yang aku heran, ada juga yang komen terbaik. Aku tak tau dari segi saikit otak disebalik minda mana dia tengok. Takkan minat dengan rambut palsu sakinah kot.




Info Asal : Sakinah Keek

11 comments:

  1. muncul lagi minah ni. mcm pundek.

    ReplyDelete
  2. sakinah woi.. bibird ko mana pergi.

    ReplyDelete
  3. hahahahhaha the next sharifah shahirah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. are you the next erra fazira?? or will u??

      Delete
    2. she my girlfriend. don't disturb her or you gonna be kill.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. AnonymousJune 14, 2013 at 12:10 AM , nope . :D

      AnonymousJune 14, 2013 at 12:16 AM , :> . hihi sweet

      Delete
  4. apa motif menari mcm orang mabuk mcm tu. heran aku minah sekor ni. cari publisiti murahan.

    ReplyDelete
  5. contoh golongan artis yg sewel.. malu keluarga je..

    ReplyDelete
  6. \
    jum join
    rm100x2 pemenang
    http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-zakieazid.html

    ReplyDelete

Pages