BAN MalaysiaArtis - Farid Kamil Dibedah Akibat Jatuh Motor

Aku jatuh beskal takde pun masuk berita, hampeh betul. Kena tulis sendiri dalam blog. Tapi bila artist, terberak terkentut pun dah popular. Paling bangang sekali berita pergaduhan dengan mak vs anak + awek. Macam harem, benda macam tu pun nak buat press media statement. Bodoh betul artist malaysia ni.

Farid kamil dah ada isteri yang comel cun melecun, dan sekarang dikatakan dia akan menjalani pembedahan sebab jatuh motor. Details ko baca kat bawah ni.


Info Asal : Karangkraf
BAN MalaysiaArtis - Farid Kamil Dibedah Akibat Jatuh Motor BAN MalaysiaArtis - Farid Kamil Dibedah Akibat Jatuh Motor Reviewed by BANkami Blog on June 05, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. bini dia apa cerita?

    ReplyDelete
  2. siapa mamat ni. aku tak kenal pun.

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  4. mesti diana danielle dah gemuk =.="

    ReplyDelete
  5. apsal gmbar diana kena photoshop kat atas tu? bahagian bahu baju dia transparent ke?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.