BAN RemajaKini - Luahan Cinta Remaja Versi Heineken Not San Miguel

Kalau ko tengok facebook remaja sekarang, memang power. Cinta cintun disekolah diluahkan dalam facebook. Membaca 2 minit, then beralih to smartphone. Bukak twitter, bukak facebook, buat ayat pedajal cinta kat awek. Memang betul pepatah mengatakan cinta boleh buat manusia jadi bangang. Tapi tanpa cinta manusia jadi bangang juga. Bangang meroyan.

Ada 2 masalah besar dalam menyatukan cinta kepada halal. Pada masa sekarang la. Pertama ibubapa cakap duit tak cukup, otak masih kojol, masih bengap. Tapi mereka mampu buat maksiat dan sewa hotel. Kedua masalah nak suka suki. Try mencuba, apa rasa tetek, apa rasa memek. Then, terus mahkota tergoda. Buat press statement kena rogol. Yang kena rogol betul tu excuse la.

Rokok itu haram, ramai je bangang hisap. Arak itu haram, ramai je yang bangang kutuk. Moral, dua-dua bangang. 



Info Asal : KHK
BAN RemajaKini - Luahan Cinta Remaja Versi Heineken Not San Miguel BAN RemajaKini - Luahan Cinta Remaja Versi Heineken Not San Miguel Reviewed by BANkami Blog on June 03, 2013 Rating: 5

9 comments:

  1. Poyo je budak hingusan ni. Apa ingat minum arak tu hebat ke.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak akhir2 ini, kejadian rogol bunuh kerap berlaku.

      Delete
  3. Remaja hari ini. tapi dlm tv asyik sibuk salahkan pembangkang. bodoh.

    ReplyDelete
  4. Timbalan Menteri Empayara LangkasukaJune 4, 2013 at 12:00 AM

    Mohon tuangku Raja Nusatantara titahkan perintah budak ini mengadap beliau dan memberikan air ketum non-alcohol kepada budak mabuk ni.

    ReplyDelete
  5. nama dah elok ada Muhd, tp perangai astagfirullah... kalo tak nak berubah mohon tukar nama ke heineken atau miguel...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.