BAN Hantu - Joshua Hoffine Menjadikan Anaknya Sebagai Movie Scenes Hantu Rekaan

Kerana ketaksuban dengan genre movie hantu, Joshua Hoffine membuat satu short scenes dengan mengambil 4 orang anaknya sebagai gambaran memes hantu. Dan gambar tersebut dirakam serta di ilhamkan daripada cerita cerita hantu yang popular dalam TV.

Korang rasa kreatif tak, or ada idea yang lebih bagus untuk menjadikan anak-anak masing-masing sebagai short scenes filem sketsa rekaan sendiri. Tapi biasanya malaysia suka meniru daripada mat salleh punya idea. Tunggu dan tengoklah video raya nanti. Mesti ada rock raya yang gampang kapak.


Info Asal : DailyMail
BAN Hantu - Joshua Hoffine Menjadikan Anaknya Sebagai Movie Scenes Hantu Rekaan BAN Hantu - Joshua Hoffine Menjadikan Anaknya Sebagai Movie Scenes Hantu Rekaan Reviewed by BANkami Blog on July 16, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. xmenakutkan langsung.

    ReplyDelete
  2. pergh tak gila ke budak2 tu nnti kene sampok?

    ReplyDelete
  3. kita org islam, jgn percayakan hantu. syirik

    ReplyDelete
  4. kreatif la..tp kita x yah la ikut sgt

    ReplyDelete
  5. Carlos, gambar yg last tu sungguh mengghairahkan. Rase mcm nak fap fap fap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bulan puasa. gila ka. tu gambar budak kecik.

      Delete
  6. Gambar yg last tu budak kecik nampok macam besor jer.

    ReplyDelete
  7. agak kreatif karya-karya ni. terbaik :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.