BAN WarTrick - (Video) Pedang Hand Yang Membelah Air Superlegits!

Bermain pedang setahu akulah, pernah dulu nenek datuk aku bercerita tentang kenabian yang mana orang islam mesti pandai bermain pedang. Tapi aku tak pandai pun sebab takde kelas belajar pedang and hidup dizaman apple android technology. Maybe lepas ni perlu belajar bermain pedang untuk menghasilkan teknik pedang macam cerita kungfu.

Now aku bawakan satu pedang menarik yang aku beri nama "Pedang Hand". Kehebatan pedang ni mampu membelah air dikawasan sejuk. Nah saksikan video taksub ni.

BAN WarTrick - (Video) Pedang Hand Yang Membelah Air Superlegits! BAN WarTrick - (Video) Pedang Hand Yang Membelah Air Superlegits! Reviewed by BANkami Blog on July 17, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. nokhorom~ gambar dah pedang, sekali video~
    ~_~""""

    ReplyDelete
  2. dlm sejuk mmg la bleh buat.

    ReplyDelete
  3. cis, aku ingatkn betul2 pedang. rupanya buat dgn tangan dlm peti ais. puiii!

    ReplyDelete
  4. tetiap haghi aku prektis dengan fruit ninja...wuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Carlos, camne nak buat? cam best jer.. Boleh bagi tips tak?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.