BAN Smartphone - Nokia Lumia 925 Camera VS Iphone 5 Camera

Oh nokia, yang dulu sangat popular dengan 3310 dan pernah menguasai pasaran malaysia. Tapi tu dulu, zaman android takde kaki lagi, tangan tak sempurna lagi. Window phone aku pernah try godek and memang smooth tapi tak pernah try guna for long time. Kalau compare window, android and apple, dari segi kelajuan, ios memang more better. espeseeely dalam gaming.

Maybe nokia cuba menarik minat dengan promosikan camera. Or mereka lupa tentang galaxy s4 zoom yang superb camera. window + android vs ios apple. Tapi aku menanti ubuntu os phone 2014. Macam mana rupa agaknya.

BAN Smartphone - Nokia Lumia 925 Camera VS Iphone 5 Camera BAN Smartphone - Nokia Lumia 925 Camera VS Iphone 5 Camera Reviewed by BANkami Blog on August 07, 2013 Rating: 5

3 comments:

  1. iphone more better. fuck window phone

    ReplyDelete
  2. iphone always win. tu hakikat. android berpuluh versi nk compete ios yang baru version ketujuh. tu pun masih nk tiru.

    ReplyDelete
  3. Baru beli latest model, keluar lagi latest. dah beli, keluar model baru lagi!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.