BAN Gila - CollarBones, Kegilaan Baru Remaja China Photoshoot

Ko tau apa tu collarbones? Kan kat tengkuk korang tu ada cam lengkuk then boleh letak something kat situ. Tu lah dipanggil collarbones. Kalau gemuk, dipanggil bonggol bones. Rasanyalah. Yang kurus cekeding macam cicak kubeng, confirm ada collarbones yang dalam dan boleh buat air sirap kat dalam tu.

Collarbones dijadikan satu kegilaan baru remaja china dengan upload gambar then letak duit syiling banyak-banyak. Siapa paling banyak bleh letak dia menang. Try ko buat, berapa juta syiling bleh letak.

Info Asal : Stomp
BAN Gila - CollarBones, Kegilaan Baru Remaja China Photoshoot BAN Gila - CollarBones, Kegilaan Baru Remaja China Photoshoot Reviewed by BANkami Blog on September 02, 2013 Rating: 5

14 comments:

  1. Isteri boleh membantu suami yg lemah syahwat bagi membangkitkan keghairahan suami melaksanakan nafkah batin. Cara-caranya ialah :
    1. Sentuh dgn lembut seluruh badan suami tanpa disentuh zakarnya. Sapa dadanya, sentuh puting suami dgn hujung jari, bawa jari itu merayap ke bawah hinggalah bermain di kemaluannya. Sentuh paha dan kakinya, sentuh bahagian dalam paha dengan lembut hingga bahagian kemaluannya. Jika zakarnya belum cukup menegang, cuba langkah ke-2.
    2. Ubah cara. Belai kemaluannya dan buah zakarnya, lalu bermain di situ dgn lama.
    3. Sentuh perlahan-lahan cuping telinganya berkali-kali. Telinga amat sensitif pada sentuhan bagi setengah lelaki kerana sarafnya berhubung terus dgn kemaluan.
    4. Buat seperti bulatan di bahagian ketiak, gunakan hujung jari, kecilkan bulatan hingga menjadi garisan bila mendekati bawah ketiak, kemudian balik semula ke putingnya.
    5. Sentuh puting dgn hujung jari, gentel dgn menggunakan hujung jari dan jari tengah.
    6. Sentuh bahagian perut dgn perlahan-lahan. Gosok perut suami dgn menggunakan tapak tangan.
    7. Teruskan sentuhan ke bahagian kemaluannya. Kemudian uli dgn perlahan-lahan.
    8. Sentuh bahagian dalam peha suami dgn hujung jari. Garis-gariskan dgn hujung kuku.
    9. Pegang buah zakar. Ramas perlahan-lahan dan dgn cara yg lembut agar jgn sampai menyakiti.
    10. Sentuh kepala zakar dgn hujung jari. Pusing-pusingkan pergerakan jari dari kepala zakar hingga ke batang dan balik semula ke kepala zakar.
    11. Gosok bawah kepala zakar dgn perlahan-lahan menggunakan hujung jari.
    12. Genggam batang zakar dgn tangan, gosok ke atas dan ke abwah dgn lembut dan perlahan.
    13. Ajak suami utk bersenggama dgn pujuk rayu menggunakan suara yg manja dan menawan. Suara lembut dapat menolong membangkitkan syahwat suami

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau suami tetap menolak mcm mana?

      Delete
  2. Tips Cara Ramas Dan Belai Payudara Isteri

    1. Pertamanya, cium bahagian luar payudaranya. Pastikan bibir anda telah lembap waktu melakukannya.

    2. Cium payudaranya sambil perlahan mengarahkan bibir sehampir mungkin ke puting. Hembuskan nafas anda tepat di atas puting, agar dia dapat merasakan kehangatan nafas anda.

    3. Gunakan hujung lidah untuk mengusap sekeliling areolanya. Berikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.

    4. Geletik putingnya menggunakan hujung lidah anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah anda. Jika dia berbunyi atau klimaks tiba-tiba, ini bermaksud dia menyukai ciuman anda.

    5. Ketika anda merasakan putingnya semakin tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah anda ke putingnya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putingnya. kemudian, perlahan-perlahan masukkan putingnya ke dalam mulut anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah anda.

    6. Ramas payudara sambil bermain dengan kedua-dua puting. Jangan lupakan untuk menstimulasi bahagian bawah dan di antara dua payudaranya.

    7. Biarkan putingnya basah, ketika anda berpindah ke payudara lain. Sambil anda menghisap puting, lakukan cubitan kecil sambil meraba payudaranya.

    8. Sentiasa dengarkan setiap desahannya atau pergerakkan tubuhnya. Jika dia semakin menikmatinya, maka anda dibolehkan memuaskannya bila-bila masa sahaja.

    9. Elakkan kebiasaan mencium payudara yang sama.

    ReplyDelete
  3. macam2 style bergambar sekarang...rasanya ni trending selepas duck face la ni...he he he...

    ReplyDelete
  4. haha...yg durian tu paling gempak..cuba ko try..

    ReplyDelete
  5. Chinese boobs...I like <3

    ReplyDelete
  6. Kalau tetek macam mana? Tetek bones ka?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.