BAN Mental - Gadis Mengamuk Bilasah Waiter Kedai Arak Guinness

Arak punya pasal, kepala otak jadi biyol. Semangat sangat nak minum air kencing setan. Sampai mengamuk habis sakan. Paling mengganas, pukulan maut kungfu taifo fo dalam jurus ke lapan belas dilancarkan 2 gadis. Kemaruk tahap cipan sampai nak mengamuk. But ada bersama confession yang dibuat, kenapa dia mengamuk sedemikian. Wat ever it was. Don't Drunk!


Confession
BAN Mental - Gadis Mengamuk Bilasah Waiter Kedai Arak Guinness BAN Mental - Gadis Mengamuk Bilasah Waiter Kedai Arak Guinness Reviewed by BANkami Blog on September 19, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. Senang je. buat taik then mohon maaf.

    ReplyDelete
  2. malaysia or singapore ni? or india?

    ReplyDelete
  3. jangan minum air setan. nanti setan nak minum air apa?

    Entri Terbaru : Baju Kuning Minion Akhirnya Sampai

    ReplyDelete
  4. banyak sgt fucking guide.

    ReplyDelete
  5. what ? lakonan ? for what lakonan macam tu ?
    jangan la bagi alasan macam2~
    cina kalau mabuk, muntah tepi jalan, lepas tu pengsan~
    india pulak kalau mabuk, mengamuk2 baling kerusi, cari gaduh~
    ah~ menyampah la aku dengan kaki mabuk yang macam ni~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.