BAN Seni - Interior Design Yang Sangat Menguja Minda - BANkami

Sunday, September 22, 2013

BAN Seni - Interior Design Yang Sangat Menguja Minda

Siapa saja mesti nak rumah mereka diubah dan digubal dengan begitu kreatif, seni dan sangat menarik. Tapi dengan dunia sekarang yang sentiasa mengejar kenaikan harga akan membataskan keinginan seseorang. Lainlah kalau ko kerja or berniaga sampai juta juta. Riban riban dan tak main. Yang tu setakat tunjuk lagak boleh la. Nak design rumah tahap otak beku memerlukan wang juta-juta. Baru puashati nak bawak design masuk kubur nanti.


5 comments:

  1. wow. nanti rumah aku. aku nk buat mcm nilah. tunggu duit BRIM masuk

    ReplyDelete
  2. sebijik cm rumah aku

    ReplyDelete
  3. wahhh... camping di tepi 'pantai' kat dalam rumah... idea menarik tuh, tp kalo ada kucing kang nnt dia buat toilet dia pulak kat pasir tu lol XD

    ReplyDelete

Pages