BAN OS - Katanya Icon iOS7 Dibuat Menggunakan Microsoft Word

Tak pasti samada betul atau tidak. Setahu aku apple pun ada dia punya iWork. Aku sendiri tak pernah pakai. Tapi this just info jer. Pakai ketahian apa pun, iOS tetap win dalam merentas kelajuan. icon dia pun cantik what. Pakai microsoft word ke, pakai potosop ke, yang pasti iphone more better dari window phone.

Ni mesti sengaja nk cari popularity untuk popularkn lagi microsoft word ni.

 
BAN OS - Katanya Icon iOS7 Dibuat Menggunakan Microsoft Word BAN OS - Katanya Icon iOS7 Dibuat Menggunakan Microsoft Word Reviewed by BANkami Blog on October 22, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. microsoft nk tunjuk dia hebat la tu. nk hentam android xmampu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak tangan......
      karennnn!! karennn!!

      Delete
    2. aaaa err xaaaci arr
      aaku taaakde td
      karen lagi arrr
      =P

      Delete

Powered by Blogger.